Kirjautumalla osallistut tuotepalkinnon arvontaan!

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Päivitetty 1.11.2023

1. Rekisteriasioiden yhteystiedot
(Cristiinas on Consultar Fautoria Oy:n omistama rekisteröity tuote- ja tavaramerkki)

Consultar Fautoria Oy

Kylänpääntie 114
61450 Seinäjoki

2. Rekisteriasioiden yhteystiedot

Cosultar Fautoria Oy:n tietosuojavastaavan yhteys: info@cristiinas.fi

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja -tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on yrityksen ja asiakkaan välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

5. Käsittelemämme tiedot

Käsittelemme asiakasrekisterin yhteydessä seuraavia asiakkaan tai muun rekisteröidyn henkilötietoja:

– rekisteröidyn perustiedot kuten nimi*, asiakasnumero*, käyttäjätunnus ja/tai muu yksilöivä tunniste*, salasana*;

– rekisteröidyn yhteystiedot kuten sähköpostiosoite*, puhelinnumero*, osoitetiedot*

– yritystä/yhdistystä ja yrityksen/yhdistyksen yhteyshenkilöitä koskevat tiedot, kuten y-tunnus*, yhdistysrekisterinumero* ja yhteyshenkilöiden nimet* sekä yhteystiedot*

– asiakkuutta ja sopimusta koskevat tiedot, kuten tiedot menneistä ja voimassaolevista sopimuksista sekä tilauksista, muut asiointitiedot, kuten sähköiset laskutustiedot sekä sähköinen viestintä;

– henkilöprofiili ja verkkokäyttäytyminen

Tähdellä merkittyjen henkilötietojen antaminen on edellytys sopimussuhteemme ja/tai asiakassuhteemme syntymiselle. Ilman tarvittavia henkilötietoja emme voi toimittaa tuotetta ja/tai palvelua.

6. Henkilötietojesi vastaanottajat

Henkilötietojasi vastaanottavat:

– yrityksemme sekä sen työntekijät

– maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

– kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle

– tilitoimisto, joka käsittelee kirjanpitoaineistoamme

– tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Takaisin Etusivulle

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit